Hoyer
CASE – HOYER

Sikkerhed
& kontrol

Se hvordan vi hjalp Hoyer Motors med forbedret performance i Kina med Malware Protection

Overview
Grundlagt i 1974
Lokationer i Europa, Korea og Kina
VPN klienter
MPLS- forbindelser
Ekstern Firewall leverandør

Den næsten 50 år gamle danske producent af elmotorer, Hoyer Motors, havde sat sin lid til internetbaserede VPN- og branch firewall-appliances til at forbinde sine lokationer i Europa, Korea og Kina. Kina kontoret havde også en MPLS-forbindelse. Generelt stod Hoyer overfor serviceafbrydelser på mange af kontorerne, og man oplevede store udsving i performance grundet den ustabile forbindelse og latency.

Hoyer Motors havde brug for beskyttelse mod malware, og efterhånden som angrebene kom hurtigere, og blev mere sofistikerede, oplevede de udfordringer med at sikre virksomheden, uden at gå på kompromis med budget eller opgive kontrollen, da de anvendte et eksternt firma til håndtering af firewalls.

Hoyer havde en klar vision om, at der skulle ske en ændring, og SD-WAN var allerede ét af ønskerne for at sikre høj tilgængelighed ved at udnytte flere internetforbindelser.

“Det er virkelig, virkelig afgørende, at en firewallopdatering gennemføres med det samme. Ellers risikerer du at blive angrebet. Desværre kunne det tage vores administrationsudbyder op til 14 dage at opdatere vores firewalls.”

Kenneth Middelboe Carlson, IT Senior Administrator, Hoyer Motors

Løsningen
Cato’s SASE-Platform bliver et nyt solidt grundlag

Ønsket om en cloud-baseret platform, som kunne give alle Hoyers lokationer tilsvarende fordele, uanset om de var placeret i Danmark, Europa eller Kina, kombineret med en komplet løsning som nemt kunne opdateres og driftes af Hoyers interne IT-afdeling, kom på tegnebrættet.

Hoyer anmodede om en testfase og de første Cato Sockets, Cato’s edge SD-WAN-enheder, blev installeret i deres serverrum og Hoyer udstyrede fem brugere med Cato Mobile Clienter.

“Forbedringen, især i Kina, var utrolig. I de ydre områder af Kina, hvor man normalt ikke kan oprette 4G-forbindelse, har Cato også vist sig at have løsningen. Det var virkelig, virkelig imponerende at se”, siger Kenneth Carlson.

MPLS-migrering til
SD-WAN

Forbedrede globale
forbindelser

Forbedret sikkerhed
& internetadgang

Vil du høre mere om, hvad Secher Security kan gøre for din virksomhed?

Resultat
Sikkert netværk,
Lynhurtige resultater

Hoyer fik langt mere end en ny IT-infrastruktur ved implementering af Cato. Samarbejdet med Secher Security og Cato Networks har Ifølge Kenneth givet flere resultater:

“MDR har ændret, hvordan vi ser på sikkerhed,” siger Kenneth. “Lige nu optimerer vi sikkerhed, antivirus, mønsterkontrol og det hele mere grundigt, end vi nogensinde har gjort før, dybest set på grund af MDR. Cato MDR har været mere effektivt end jeg nogensinde havde kunne forestille mig.”

Cato MDR markerede også ukendte enheder på netværket og skabte bedre overblik. Med Cato er bekymringer omkring rettidig patching af firewalls samt netværkets sikkerhed væk.

“Generelt har vi fået alt, hvad Secher Security lovede.
Vores forbindelse er bedre, især i Kina. Vi har folk på fabrikker i det nordlige Kina, der aldrig har været i stand til at arbejde optimalt. Det kan de nu med Cato.
Det er virkelig, virkelig stort.”

Kenneth Middelboe Carlson, IT Senior Administrator, Hoyer Motors

I sidste ende fik Hoyer langt mere end forbedre teknologi. “Jeg tror det største ved at flytte til Cato, i forhold til det vi havde før, er at jeg føler vi er i kontrol,” siger Carlson. “Ja, vi har set øget produktivitet. Det er blevet lettere for folk at oprette forbindelse globalt på grund af Cato. Men IT handler også om ledelsen. Jo mere du er i kontrol og klarer selv, jo bedre.” Kenneth Middelboe Carlson, IT Senior Administrator, Hoyer Motors.

Hoyer Motors er en førende leverandør af elmotorer. Hoyer Motors blev grundlagt i 1974 og har base i Danmark med flere lokationer i Europa, Kina og Korea. Før Cato var Hoyer Motors i Europa, Korea og Kina lokationerne forbundet med internetbaseret VPN og lokale firewalls. Kina-kontoret havde også en MPLS-forbindelse.

Dyk ned i teknologierne

MDR

Undgå ubehagelige overraskelser og hackerangreb med MDR

Læs mere

CASB

Undgå ubehagelige overraskelser og få den bedste beskyttelse mod sikkerhedsbrud

Læs mere

MPLS til SD-WAN

Undgå uforudsigelige, ufleksible og kapacitetsbegrænsede internetforbindelser

Læs mere

Vil du høre mere om, hvad Secher Security
kan gøre for din virksomhed?

Som den mest erfarne danske partner kan vi hjælpe.
Fang os på +45 50 330 440 eller salg@sechersecurity.dk