CATO NETWORKS SPECIAL

Netværks-
& Sikkerheds
Specials

Hvis dit netværk- og sikkerhedssetup var en burger, hvilken ville du så vælge?

CATO NETWORKS

SASE SPECIAL

Gennemfør hele din digitale transformationsrejse med Catos “SASE special” – verdens første og førende SASE-service med en enkelt leverandør. Styrk alle netværks- og sikkerhedsfunktioner i én global, konvergeret og cloudbaseret tjeneste, hvilket reducerer omkostningerne, giver et mere fleksibelt og simpelt setup, og som samtidig afskaffer administration og vedligehold af en voksende bunke punktløsninger.

CATO NETWORKS

SSE 360 SPECIAL

Transformér din netværkssikkerhed med Cato SSE 360 og få fuld synlighed og kontrol over din trafik, brugere, enheder og applikationer overalt i netværket. Udover at du får mere end Gartners SSE, sikre udvalgte interne, cloud- og internetapplikationer, får du al trafik til alle WAN-, cloud- og internetapplikationer og ressourcer på tværs af alle porte og protokoller.

Bevar dit eksisterende SD-WAN og migrer trygt til SASE fra en enkelt leverandør i dit eget tempo, mens hele dit netværk allerede er sikret.

CATO NETWORKS

SD-WAN SPECIAL

Omdan din netværksinfrastruktur til en fleksibel og simpel infrastruktur, som er en kompletløsning med den pålidelige globale private backbone og tilslutningsmuligheder fra Cato SASE Cloud. Du kan beholde dine eksisterende sikkerhedsfunktioner ved at implementere Cato SD-WAN med mulighed for, problemfrit, at udvide din WAN-transformation til komplet SASE med en enkelt leverandør.

Er du blevet helt lækkersulten?