CATO NETWORKS
USE CASES

Lad dig Inspirere

Flügger & Hoyer Motors opnåede store resultater. Se hvordan vi bl.a. hjalp Flügger med forbedret netværks fleksibilitet og sikkerhed med ROI på blot 12 måneder.

Vi garanterer dig
Stabilt
Simpelt
&
Sikkert netværk

Ét er, hvad vi selv siger, vi kan…

Noget andet er, hvad vores kunder siger. Vi kan sige nok så meget om vores produkter og kompetencer. Men dét, der betyder allermest for os, er når vores kunder siger, de er glade for os.

Lad dig inspirere af vores kunders rejse nedenfor og kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Flügger Group

Før samarbejdet med Secher Security oplevede Flügger, at deres MPLS-løsning var meget ufleksibel og lukket og svær at lave ændringer i uden et stort tids- og ressourceforbrug.

“Vores MPLS-løsning var sikker, men meget ufleksibel og lukket, og det var svært at lave ændringer uden et stort tids- og ressourceforbrug.”

Jan Jørgensen, IT Project Leader, Flügger Group

Hoyer

HOYER MOTORS

Hoyer stod overfor serviceafbrydelser på mange af kontorerne i Europa, Korea og Kina og oplevede store udsving i performance, grundet den ustabile forbindelse og latency.

“Det er virkelig, virkelig afgørende, at en firewallopdatering gennemføres med det samme. Ellers risikerer du at blive angrebet. Desværre kunne det tage vores administrationsudbyder op til 14 dage at opdatere vores firewalls.”

Kenneth Middelboe Carlson, IT Senior Administrator, Hoyer

Få inspiration direkte i din mail

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev og få invitationer til kommende events og få inspiration, eller følg med på LinkedIn hvor vi jævnligt bringer nyheder fra branchen og inspiration til nye funktioner og features

Vi sender 1-2 nyhedsbreve pr. måned og du kan læse vores politikker her.