CASE – FLÜGGER

Simplicitet & Fleksibilitet

Se hvordan vi hjalp Flügger med forbedret netværksfleksibilitet og sikkerhed med ROI på blot 12 måneder

Overview
200+ retail lokationer
200+ franchise butikker
5 produktionsanlæg
Datacentre
Cloud applikationer

Flügger Group stod overfor en indgribende digital transformation, og havde brug for sikre, stabile og hurtige WAN-forbindelser mellem deres datacentre, retailers, leverandører, partnere og produktion igennem en cloud løsning.

Deres eksisterende løsning via MPLS WAN-forbindelser og adskillige punktløsninger blev oplevet som ufleksibel, enormt ressourcekrævende og uhensigtsmæssigt lukket overfor eksterne samarbejdspartnere.

Med fem produktionsanlæg, mere end 200 egne retail lokationer og derudover 200+ franchise butikker i Skandinavien, Østeuropa og Kina, var der tale om en større ekspansion og digital transformation for hele Flügger-koncernen.

“Vores MPLS-løsning var sikker, men meget ufleksibel og lukket, og det var svært at lave ændringer uden et stort tids- og ressourceforbrug.”

Jan Jørgensen, IT Project Leader, Flügger Group

Løsningen
Cato’s SASE-Platform bliver et nyt solidt grundlag

Løsningen for Flügger blev, at de i samarbejde med Secher Security, fik simplificeret og forbedret det nuværende sikkerhedsniveau med implementering af Cato Networks. Cato’s SASE-platform gav Flügger en mere fleksibel løsning med mulighed for at ændre og tilpasse IT-platformen i takt med deres udvikling.

Alle Flüggers globale netværksaktiviteter, fabrikker, kontorer, retailbutikker, datacentre (både fysiske og cloudbaserede) samt de mange mobile brugere, blev tilsluttet til en enkelt, sikker, global cloudbaseret netværkstjeneste. Via Cato’s sikkerhedstjenester, såsom AntiMalware, Next-generation firewall og IPS, fik de alt WAN- og internettrafik i skyen.

Når behovet for at tilføje nye lokationer til Cato opstår, er det blot et spørgsmål om, at installere en simpel forud-konfigureret Cato Socket, der automatisk linker til det nærmeste af Cato’s mere end 80 globale PoP’s. Hver PoP leverer forbindelse til den globale backbone og de udvalgte sikkerhedsservices. Cato’s Backbone giver både private forbindelser og zero packet loss, ved at lede netværkstrafikken og vælge den mest optimale sti.

MPLS-migrering til SD-WAN

Global cloudbaseret
netværkstjeneste

Zero Packet Loss

Vil du høre mere om, hvad Secher Security kan gøre for din virksomhed?

Resultat
Flexibelt netværk,
flexibel partner

Flügger fik langt mere end en ny IT-infrastruktur ved implementering af Cato. Samarbejdet med Secher Security og Cato Networks har ifølge Rune Skovsgaard givet flere resultater:

“Med Cato har vi en meget fleksibel leverandør, som forstår vores krav og behov og er der for os når vi har brug for hjælp. Dét at vi nu kun har én pålidelig sikkerhedsleverandør, i stedet for at skulle håndtere en masse forskellige leverandører gør, at vi sparer tid og giver bedre overblik.”

Efter blot 12 måneder med Cato implementereret i Flüggers butikker, oplever Flügger nu at Cato investeringen har indtjent sig selv, sammenlignet med den MPLS-løsning de havde før. De sparer både penge og kan invitere de nødvendige partnere ind i netværket, sikkert og nemt. De helt store besparelser mærker Flügger på fleksibiliteten i at kunne vælge de internetlinjer der giver økonomisk mening, da Cato er en internet-baseret løsning.

“Det er hurtigt og nemt at flytte, åbne eller lukke butikker, sammenlignet med MPLS netværket, og specielt på globale lokationer uden for Danmark.”

Jan Jørgensen, IT Project Leader, Flügger Group

”Vi har fået meget mere kontrol og gennemsigtighed og kan monitorere og foretage ændringer remotely. Før Cato var det mere kompliceret at gennemskue årsagen til en tabt forbindelse til en af butikkerne. I dag kan vi nemt afdække dette og se hvor fejlen er sket. Vi ændrer og tilpasser sikkerhedsindstillingerne remotely, og kan derved hurtigt tilpasse os, så vi er forberedt på nye trusler” uddyber Jan Jørgensen.

Flügger anbefaler Cato Networks og Secher Security: “Det har været en fantastisk oplevelse, og vi er gået fra en forretningskritisk infrastruktur til en stabil løsning med et godt team, som jeg kan stole på. Vi har nu en løsning der kan vokse med vores forretning.” Jan Jørgensen, IT Project Leader hos Flügger Group.

Flügger-koncernen er baseret i Danmark og er producent og forhandler af maling, træbeskyttelse, spartle og tapetprodukter og relaterede værktøjer. I dag har den voksende virksomhed fem produktionsanlæg og mere end 400 butikker i Skandinavien, Østeuropa og Kina. Før Cato var Flügger afhængig af MPLS og flere sikkerhedspunktsprodukter for at give sikker WAN-forbindelse mellem detailbutikker, datacentre og produktionsanlæg.

Dyk ned i teknologierne

MPLS til SD-WAN

Undgå uforudsigelige, ufleksible og kapacitetsbegrænsede internetforbindelser

Læs mere

Secure Remote Access

Sørg for at dine brugere altid kan opnå en sikker adgang, uanset lokation

Læs mere

Global Connectivity

Opnå forudsigelig og høj netværksoplevelse overalt

Læs mere

CASB

Undgå ubehagelige overraskelser og få den bedste beskyttelse mod sikkerhedsbrud

Læs mere

MDR

Undgå ubehagelige overraskelser og hackerangreb med MDR

Læs mere

Få Grøn IT

Reducer dit CO2-aftryk med
Cato Networks

Læs mere

Vil du høre mere om, hvad Cato kan
gøre for din virksomhed?

Som den mest erfarne danske partner kan vi hjælpe.
Fang os på +45 50 330 440 eller salg@sechersecurity.dk