Vi skaber overblik for dig

Hvorfor vælge Secher Security?

– hvad kan vi gøre for dig?

Vi samler og skaber bedre overblik over din IT-sikkerhed!

At hjælpe dig og din virksomhed – Det er kort og godt det vi ønsker.
Vi optimerer din virksomheds performance og simplificerer IT-sikkerhedsløsningen, ved at implementer én løsning med én kontaktperson.

På den måde skære vi ned på den enorme mængde af enkeltstående løsninger, som ofte ikke komplementerer hinanden optimalt og har unødvendige funktioner.

Du skal vælge Secher Security, hvis du vil have et professionelt, effektivt og servicemindet IT-setup.

Din sikkerhed er vigtig for os

Når vi i Secher Security taler om sikkerhed, dækker dette IT-sikkerhed men også økonomisk sikkerhed. Vi er AAA certificeret og er en sund virksomhed i vækst.

Som den første globale partner med Cato Networks, har vi et stærkt grundlag for at hjælpe mellemstore og store danske virksomheder, som har flere globale lokationer og fabrikker som alle er afhængige af høj performance og en global backbone-løsning.

Med over 20 års erfaring inden for IT-sikkerhed og prisen som ‘Top Partner 2020 for EMEA’ fra Cato Networks, er vi en stabil og sikker samarbejdspartner, som er klar til at løfte dit IT-setup til det næste niveau.

Følger du med på Linkedin?

 Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret om Secher Security, få viden om nye produkter
og hvad der rører sig inden for branchen.

AAA kreditværdig – 3. år i træk

“Vi er stolte af at Secher Security for 3. år i streg har modtaget AAA kreditvurderingen. Denne Bronze vurdering = AAA 3 år i træk = opnår ca. 0,4% af alle danske virksomheder. Vi arbejder hårdt for at fortsætte udviklingen og nyder rejsen”

Kristian Secher Johnsen – CEO og Security Advisor

Top Partner 2020, EMEA

‘Secher Security besidder stærkt teknisk lederskab som formår at forstå kundernes behov og udfordringer, og med afsæt i disse opsætter de mest optimale løsninger. Secher Security yder høj service og en fantastisk samarbejdspartner.’

Cato Networks, Juni 2021

Hør her hvad kunderne siger om samarbejdet med Secher Security og de forbedringer implementering af Cato Networks har medført.

Det siger kunderne om Secher Security

– Kristian er certificeret Board member?

– Secher Security er AAA kreditværdig og en sikker samarbejdspartner?

– Secher Security støtter lokalsporten og sponsorer
bl.a. Sejs-Svejbæk Idrætsforening og RØDDER, Sejs-Svejbæk og omegn?

We simplify, accelerate and secure your global business