Secher Security
SECHER SECURITY

Enklere
IT-sikkerhed

Vi skaber overblik for dig.
Hør hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke værdier Secher Security er bygget på.

Secher Security
Simplificerer
Accelererer
&
Sikrer
din virksomhed

Vi hjælper dig og din virksomhed!

Vi simplificerer og optimerer virksomheders IT-setup med én samlet platform, som giver højt sikkerheds- og performanceniveau til store og mellemstore danske virksomheder med globale lokationer.

Med Secher Security kan I reducere og optimere IT-kompleksiteten, ved at erstatte enkeltstående løsninger med én samlet og skalérbar løsning fra den markedsledende leverandør af SASE, Cato Networks.

Hvorfor skal i gøre det? – Fordi det giver mening.

I får et enkelt overblik og en tilpasset løsning, der understøtter jeres forretning, hvor de indbyggede funktioner kan tilvælges i takt med behovet opstår. Når I vælger Secher Security, sparer I ikke kun tid og penge, men I får også et langt bedre overblik over jeres samlede IT-setup med mulighed for at arbejde langt mere proaktivt end reaktivt.

Det vil sige I kan erstatte jeres punktløsninger med én strømlinet, vedligeholdelsesfri løsning fra én leverandør. Dette medfører en ensartet sikkerhed og driftsstabilitet på alle lokationer, som håndteres centralt fra én IT-afdeling. På den måde kan I fjerne de mange enkeltstående løsninger, som ofte er uudnyttede, har unødvendige eller utilstrækkelige funktioner og kræver løbende vedligehold og opmærksomhed.

Vil du læse mere om paletten af netværks- og sikkerhedsfunktioner vi tilbyder?

“Vores MPLS-løsning var sikker, men meget ufleksibel og lukket, og det var vanskeligt at foretage ændringer uden at bruge store mængder tid og ressourcer.”

Jan Jørgensen, IT Project Leader, Flügger Group

Secher Security blev stiftet i 2018 af Kristian Secher-Johnsen og har base i hjertet af Silkeborg. Vi leverer IT-sikkerhed til erhverv, herunder store og mellemstore danske virksomheder med globale lokationer. Vores værdisæt er enkelt: “Det skal give mening”. Dette princip er gennemgående i alt hvad vi gør, og I skal vælge Secher Security hvis denne mentalitet passer til jer. Vi udfordrer hele tiden os selv og vores processer for at sikre, at hvert skridt vi tager skaber værdi – for vores kunder, samarbejdspartnere og vores medarbejdere.

Hvorfor vælge os

Secher Security er mere end bare en IT-leverandør; vi er en dedikeret og passioneret samarbejdspartner, der leverer et højt niveau af teknisk ekspertviden og sparring. Med udgangspunkt i jeres behov, hvor kun det bedste godt nok, går vi aldrig på kompromis med hverken det produkt, eller den service vi leverer. I skal vælge Secher Security, hvis I ønsker en serviceminded, pålidelig og professionel samarbejdspartner, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Med vores ekspertise og engagement er I garanteret kvalificeret sparring og support omkring hele virksomhedens IT-setup.