Vi vil skabe overblik for dig

Vi vil skabe bedre overblik over din it-sikkerhedsinstallation.

Det er kort og godt det, vi ønsker at hjælpe dig og din virksomhed med.
Sikkerhedsløsninger er blevet gjort komplekse, indviklede og uoverskuelige, så det er nærmest umuligt for virksomheder i dag selv at holde styr på IT-sikkerheden. Men det skal være slut nu.

Vi vil give dig overblikket tilbage.

Den nemmeste måde at gøre virksomhedernes it-sikkerhedsløsning simplere er ifølge os at skære ned på den enorme mængde af enkeltstående løsninger, som ikke arbejder særligt godt sammen med hinanden og har langt flere funktioner, end virksomheden egentlig har brug for.

Derfor har vi udvalgt en lille håndfuld cloudbaserede it-løsninger, som kan samle flere af dine it-løsninger i én løsning.

Hos Secher Security vil vi gerne hjælpe dig til at få overblik over din it-sikkerhed. Vi gør det faktisk så nemt, at du selv kan styre det efterfølgende, så du behøver ikke engang have os hængende længere tid end nødvendigt

Gør din it-sikkerhed billigere

Når vi arbejder med at gøre din sikkerhedsløsning enklere og nemmere at gå til, så betyder det i langt de fleste tilfælde, at vi også barberer toppen af din virksomheds omkostninger til it-sikkerhed.

Din it-løsning kan blive billigere, fordi vi kan samle en lang række af dine it-services, så du kun skal arbejde sammen med få leverandører.

Vil du have en billigere og mere overskuelig it-sikkerhedsløsning? Så kontakt os nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Hvem kan vi hjælpe?

Vores løsninger giver allerbedst mening for internationale virksomheder med ca. 500 – 1000 medarbejdere.

Hvis din virksomhed har hovedkontor i Danmark og afdelinger på en eller flere globale lokationer i fx Europa, Kina eller Amerika, kan vi med stor sandsynlighed skabe gode resultater for dig.

Secher Security

Kontakt vores Secher Security Team

Kristian Secher
Adam Makarenko

Kristian Secher

 +45 50 33 04 40

ksj@sechersecurity.dk

 LinkedIN

Adam Makarenko

 +48 796 690 906

am@sechersecurity.dk