Secher Security
HVILKEN FARVE HAR DIT IT-SETUP?


grøn
IT

Reducér dit CO2-aftryk med
Cato Networks

Resultat
Spar på miljøet
&
Spar penge

Ved simplificering af din IT-infrastruktur vil du opleve en lang række positive indvirkninger såsom; færre fejl og nedbrud samt mindre indsats og risiko. Med Cato optimerer, forenkler og forbedrer du både din IT-infrastruktur og bidrager til et reduceret CO2-aftryk.

Ved at eliminere punktløsninger, der ofte kommer i form af fysiske apparater i filialer og datacentre, og i stedet får en fælles cloud-infrastruktur, bliver ressourcerne optimeret, så der opnås stabil og sikker applikationsadgang til alle brugere og lokationer.

De fleste appliance-baserede løsninger er ofte overdimensionerede og sat op til at håndtere spidsbelastninger, i stedet for gennemsnitlige belastninger. Som følge heraf skal hvert enkelt af disse enheder forblive i drift 24/7/365, selv når det anvendes minimalt eller slet ikke, mens strøm-, køle- og vedligeholdelsesarbejdet skal understøtte dem fuldt ud.

Secher Security

Cato erstatter disse punktløsninger med én enhed (socket), svarende til hjemmeroutere i størrelse, som dirigerer trafikken til en cloud-tjeneste. Cloud-tjenesten er ansvarlig for alle de “tunge løft”, der normalt kræver flere enheder på hver lokation, mens Cato sockets kun administrerer forbindelsen til cloudtjenesten.

Cloud-tjenesten deles på tværs af 10.000 af placeringer og 100.000 af brugere. Et enkelt Cato Point of Presence (PoP) i skyen kan betjene hundredvis af placeringer, i stedet for at bruge hundredvis af netværks- og sikkerhedspunktløsninger på disse lokationer.

Cato Cloud-arkitekturen er bygget til, problemfrit, at afbalancere indgående trafik på tværs af flere enheder. Den er bygget på cloud-first-principper med mikro-services i maven, hvor nye funktioner implementeres i skyen, i stedet for udskiftning af hardware eller installation af nyt software på alle dine lokationer.

Men reduktion af CO2-aftryk handler ikke kun om at eliminere enheder og opnå driftsbesparelser. Catos PoP’s anvender strøm fra vedvarende energikilder, og centralisering af infrastruktur i skyen efterlader et reduceret CO2-aftryk.

Vil du vide hvordan Cato Networks kan forbedre jeres IT-setup?

Resultat
Cato bidrager til reduktion af CO2-aftrykket fra
1.000 forretningssteder
hver 3. måned