Cato Networks
CATO NETWORKS

Performance Udfordringer i Kina?

Få sikker, hurtig og direkte
internetforbindelse til Kina
med Cato Networks

Vi garanterer dig
Stabilt
Simpelt
&
Sikkert netværk

Oplever I også udfordringer med datadeling, latency og packet loss til jeres kontor, fabrik eller lager i Kina? Simple arbejdsopgaver kan ikke løses på kryds af landegrænser, hvilket giver performance-udfordringer og sænker produktiviteten.
Hvad nu hvis du kunne sende information direkte fra kontoret i Billund til en 3D printer i produktionen i Kina?
Kunne det løse kommunikationsudfordringer, give tidsbesparelser og sænke udgifter til fragt? Eller simple programmer som Microsoft OneDrive, Teams, Sharepoint, Office365, Citrix, RDP, SAP, Navision & Dynamics kunne fungere optimalt mellem jeres lokationer, så medarbejderne nemt kan arbejde online og på tværs af landegrænser.

Vi kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage og opnå sikker og stabil netværksperformance med Cato Networks, uden at du går på kompromis med sikkerheden.

Vil du høre mere om, hvad Secher Security kan gøre for din virksomhed?

Cato Networks

Har din virksomhed:

Hovedkontor i Danmark med afdelinger på flere globale lokationer? Specielt Kina, Asien, Sydamerika, Australien eller USA?

Brug for hurtig, sikker, stabil og simpel infrastruktur?

+50 medarbejdere og brugere fordelt på flere globale lokationer?

”Vi oplever desværre at mange danske virksomheder og deres IT-afdelinger er uvidende om den manglende performance på globale lokationer, specielt Kina. Medarbejderne i Kina er vant til at internetforbindelsen er ustabil, langsom og af og til ikkeeksisterende, så arbejdet afbrydes. Dette er ikke optimalt, og der er mange penge at spare ved at effektivisere det nuværende IT-setup, så medarbejderne bliver mere effektive og bedre kan dele data internt i virksomheden og mellem globale lokationer”, forklarer Kristian Secher-Johnsen, CEO og Security Advisor.

“Med Cato Networks kan dine medarbejdere uanset lokation anvende applikationer som bl.a. Microsoft OneDrive, Teams, SharePoint, Office365, Citrix, RDP, SAP, Navision & Dynamics uden problemer med Latency og packet loss,
specielt fra Kina.”

Kristian Secher-Johnsen, CEO & Security Advisor, Secher Security

Hoyer Motors stod overfor serviceafbrydelser på mange af kontorerne i Europa, Korea og Kina og oplevede store udsving i performance, grundet den ustabile forbindelse og latency.

Hoyer Motors oplevede en 200 X forbedret performance i overførselshastigheden til OneDrive, med kabel og trådløs forbindelse efter opkobling til Cato.

Resultatet ved at skifte til Cato er meget individuelt. Mere fleksibilitet og tilpasning af IT-setuppet i takt med at virksomheden vokser og vækster, kontrol over IT-sikkerheden og bedre global performance med færre forstyrrelser og udsving, er dog nogle af de fordele der går igen.

”Nu er vores forbindelse meget bedre og specielt til Kina.
Før Cato Networks havde vi medarbejdere i Kina, som ikke kunne forbindes via Remote Desktop. Det kan de nu og vi oplever en bedre performance”

IT Senior Administrator, Hoyer Motors

MPLS til SD-WAN

Undgå uforudsigelige, ufleksible og kapacitetsbegrænsede  forbindelser

Læs mere

Få kontrol

Adgang til detaljerede, historiske netværksanalyser og sikkerhedshændelser

Læs mere

Arbejd sikkert hjemmefra

Giv dine medarbejdere en sikker hjemmeopkobling.

Læs mere

Vil du høre mere om, hvad Secher Security
kan gøre for din virksomhed?

Som den mest erfarne danske partner kan vi hjælpe.
Fang os på +45 50 330 440 eller salg@sechersecurity.dk