Cato Networks

Én løsning til at håndtere alle virksomhedens netværks- og it-sikkerhedsløsninger.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det præcis det Cato Networks og Secher Security kan hjælpe din virksomhed med.

Cato Networks står bag verdens første SASE platform – Secure Access Service Edge, som forener IT-sikkerhedsløsninger som MPLS, Next Generation Firewall, SD-WAN og WAN-acceleration i én samlet cloudbaseret løsning. Vi hjælper med en simpel overflytning fra MPLS til SD-WAN og optimerer og sikre tilgangen for alle brugere på samtlige globale lokationer, og integrerer cloudbaseret datacentre og mobilbrugere til et netværk.

Ved at få hele eller dele at din virksomheds IT-services leveret fra Cato Networks, vil det i langt de fleste tilfælde betyde en besparelse i både tid og økonomi, da du samler flere løsninger ved én leverandør. Secher Security er den danske Cato Networks partner, som i Juni 2021 vandt den anerkendte pris som Cato Networks Top Partner 2020, EMEA.

Vil du høre mere om Cato Networks og et fremtidigt samarbejde?

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om løsninger for din virksomhed, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder direkte i din indbakke.

Det siger kunderne om Cato Networks

Vil du have optimal internetforbindelse til Kina?

Vi får Microsoft OneDrive, Sharepoint, Office365, Citrix, RDP, SAP, Navision, Dynamics til også at virke fra Kina og dine andre globale lokationer.

CATO NETWORKS
Mpls Alternativ
Wan Acceleration
Avanceret Threat Protection
Mpls Alternativ
SD-WAN
SDP
Ucaas Optimering
Next generation firewall
Secure Web Gateway

Sådan virker Cato Network