Cato Networks
VERDENS FØRSTE SASE UDBYDER

Cato Networks

Se hvordan vi hjalp Flügger med forbedret netværksfleksibilitet og sikkerhed med ROI på blot 12 måneder

Resultat
Fleksibel IT-løsning
Fleksibel partner

Én løsning til at håndtere alle virksomhedens netværks- og it-sikkerhedsløsninger.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det præcis det Cato Networks og Secher Security kan hjælpe din virksomhed med.

Cato Networks står bag verdens første SASE platform – Secure Access Service Edge, som forener IT-sikkerhedsløsninger som MPLS, Next Generation Firewall, SD-WAN og WAN-acceleration i én samlet cloudbaseret løsning. Vi hjælper med en simpel overflytning fra MPLS til SD-WAN og optimerer og sikrer tilgangen for alle brugere på samtlige globale lokationer, og integrerer cloudbaserede datacentre og mobilbrugere til ét netværk. Cato Networks SASE-platform indeholder bl.a. MDR, CASB, RBI og sidste skud på stammen er XDR.

Ved at få hele eller dele af din virksomheds IT-services leveret fra Cato Networks, vil det i langt de fleste tilfælde betyde en besparelse i både tid og økonomi, da du samler flere løsninger ved én leverandør. Secher Security er den danske Cato Networks partner, som i Juni 2021 vandt den anerkendte pris som Cato Networks Top Partner 2020, EMEA.