Vi garanterer
Fart
Fokus
&
Fællesskab

Ses vi på V2 Security 2024?

Mød Secher Security på stand 402

Vi ser frem til at byde velkommen for 3. år i træk på V2 Security i Øksnehallen i København. Vi ser messen som et vigtigt forum til at inspirere, netværke og fremme samarbejdsmuligheder, samt at tale om fremtiden for IT-sikkerhed og netværksarkitektur. Ronni står klar til at besvare dine spørgsmål i forbindelse med de tre demoer vi afholder hver dag på messen kl. 10:00, kl. 13:00 og kl. 15:00.

Book en plads på demo den 1. maj her!

Book en plads på demo den 2. maj her!

Vi håber du vil besøge os på stand 402 på messen fra den 1. til den 2. maj 2024.

Er det noget for dig eller din Netværks/Sikkerhedsingeniør, -Administrator eller IT Arkitekt?

Samarbejde er vejen til succes

Vi tror på, at meningsfulde relationer, der bygger på gensidig respekt og forståelse, er opskriften på et godt samarbejde. Begivenheder som V2 Security giver os mulighed for, at komme i kontakt med både nye relationer og eksisterende samarbejdspartnere i inspirerende omgivelser. At mødes ansigt til ansigt kan uddybe vores dialog, skabe tillid og lægge fundamentet for et langsigtet samarbejde.

“Vi glæder os til at gå i dialog med passionerede IT-sikkerhedsspecialister, for det handler om mere end bare at fremvise vores løsninger; det handler om at dele vores passion for simplificering og optimering, som skaber driftssikkerhed i en branche, hvor tid er penge og nedbrud er et fyord.”

Kristian Secher-Johnsen, CEO & Security Advisor hos Secher Security ApS

Få din gratis billet her!

Du finder os på stand 402, som ligger i venstre side af hallen når du går ind af hovedindgangen. Her vil vores team af eksperter være til stede for at dele indsigt, gå i dialog om jeres muligheder og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Vi har softwareløsningen med så du kan se ind i maskinrummet, og vi kan vise dig de sidste nye features, som kan vælges ud fra jeres behov.

Kig forbi og deltag i vores fede konkurrence – Vi garanterer fart, fokus, og fællesskab. V2 Security tilbyder et forum med rig mulighed for at gå på opdagelse i branchens nutid og fremtid. De mere end 4.000 besøgende kan opleve 80 udstillere og mere end 100 oplæg og seminarer, som hver især er fyldt med den nyeste viden om IT-sikkerhed, cloudløsninger, compliance og ny teknologi.

I tillæg til de mange muligheder, der allerede vil være i Øksnehallen, arrangerer Version2 både foredrag og guidede ture indenfor udvalgte emner. Der vil være rig mulighed for, at drøfte dine egne problemstillinger med førende eksperter på feltet samt at tilegne dig ny viden under samtalerne.
Vi vil gerne invitere dig til at kigge forbi vores messestand.
Du kan tilmelde dig lige her og få mere information om V2 Security her.

Vil du høre mere om, hvad Secher Security
kan gøre for din virksomhed?

Som den mest erfarne danske partner kan vi hjælpe.
Fang os på +45 70 17 04 00 eller salg@sechersecurity.dk