Secher Security
GNX

Next Generation Global Connectivity

Få samlet alle dine internetlinjer i én portal fra én leverandør og få kontrol,
overblik & spar penge

Du får
Stabilt netværk &
Samlet løsning

GNX er Next Generation Global Connectivity-udbydere, der har specialiseret sig i internetforbindelse over hele verden. Ved hjælp af den operatørneutrale platform hjælper GNX med at finde den bedste løsning bl.a. baseret på SLA, tilgængelighed og pris.

Med GNX får du fleksibiliteten til at vælge mellem tusindvis af udbydere, der tilbyder dedikerede private forbindelser, ethernet, MPLS, xDSL, fiber, DIA, trådløst eller 4G/5G til at opbygge din globale hybride WAN. Få forudsigelige priser, forenklet opsætning og alt samlet ét sted.

Ved at få GNX til at håndtere alle jeres globale internetforbindelser opnåes tids- og økonomibesparelser, da I dækker flere af jeres behov fra én leverandør. Secher Security er GNX’s eneste danske partner som formår at samle og tilbyde den mest fleksible cloud-infrastruktur i sammenspillet med Cato Networks’ anerkendte SASE-løsning.

“Pålideligt og sikkert netværk er top prioriteten for alle globale virksomheder. En simpel, brugervenlig og robust infrastruktur, der understøtter de krav den enkelte virksomhed har, er alt afgørende for vækst potentiale.”

Ivan Minev, Salgsdirektør, GNX