GNX – Next Generation Networking

GNX er Next Generation Global Connectivity-udbydere, der har specialiseret sig i internetforbindelse over hele verden. Ved hjælp af den operatørneutrale platform hjælper GNX med at finde den bedste løsning bl.a. baseret på SLA, tilgængelighed og pris.

Med GNX får du fleksibiliteten til at vælge mellem tusindvis af udbydere, der tilbyder dedikerede private forbindelser, ethernet, MPLS, xDSL, fiber, DIA, trådløst eller 4G/5G til at opbygge din globale hybride WAN. Få forudsigelige priser, forenklet opsætning og alt samlet ét sted.

Ved at få GNX til at håndtere alle dine globale internetforbindelser, vil det i langt de fleste tilfælde betyde en besparelse i både tid og økonomi, da du samler flere løsninger ved én leverandør. Secher Security er den eneste danske GNX partner, som med den anerkendte SASE løsning fra Cato Network, formår at samle og tilbyde den mest fleksible cloudbaserede infrastruktur.

GNX imagepicture

Hvordan fungerer GNX?

Se filmen og bliv klogere på GNX LARA og de vigtigste fordele

Optimeret SD-WAN & SASE

Hos GNX har de specialiseret sig i at skabe brugerdefinerede internetløsninger, der optimerer netværk og SD-WAN/SASE implementeringer. Ved hjælp af den operatørneutrale platform, hvor mere end 3.000 udbydere er tilknyttet fra hele kloden, kan du købe den bedste forbindelse til din SD-WAN eller SASE baseret på SLA, tilgængelighed, pris og meget mere.

Uden en optimeret forbindelse er det at have SD-WAN eller SASE som at køre en sportsvogn i stenalderen. Ja, din bil er hurtig og effektiv med alle disse store gadgets. Men vejene er stadig ustabile, bremser dig ned og forårsager nedbrud og ulykker. Med det rigtige “underlag” kan din SD-WAN eller SASE ikke kun køre problemfrit på asfalten, men også køre hurtigere og vælge bedre ruter.

Med GNX LARA kan du bygge et helt nyt internet netværk eller optimerer dit eksisterende til din SD-WAN eller SASE løsning.

GNX logo

GNX
GNX

Følger du med på Linkedin?

 Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret om Secher Security, få viden om nye produkter
og hvad der rører sig inden for branchen.